Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

3 tips for å organisere baderomsskapet

Vi har alle steder hjemme som kan trenge litt hjelp når det kommer til organisering. Rom, skap eller skuffer som er skikkelig vanskelig å finne gode løsninger for, ender ofte i kaos og du bruker masse tid på å lete etter ting og irritere deg – baderomsskapet under vasken er en av de verste! Det viktigste målet med organiseringen er rett og slett å gjøre livet litt enklere ved å finne ting du trenger og slippe å sløse bort masse tid på å lete. Det hjelper faktisk på humøret!

1. Sorter, kast og doner

Start med å ta alt ut av skapet og sorter i ulike kategorier som for eksempel såper, rengjøringsmiddel, sminke og lignende- alt ettersom hva du har. Kast alt som har gått ut på dato eller er ødelagt og doner bort uåpnede ting som du ikke ønsker, slik at noen andre kan få gleden av noe du uansett aldri kommer til å bruke. Skapet trenger til slutt en skikkelig vask slik at du kan starte med blanke ark!

2. Planlegg

Nå som du vet hvilke ting du ønsker å beholde under vasken er det viktig å ta mål av skapet slik at du vet hvor mye plass du har. På den måten kan du enkelt planlegge hvordan du ønsker å organisere og med hvilke produkter – som for eksempel snurrebrett eller bokser i ulike størrelser.

3. Valg av produkter

Vi elsker transparente bokser og snurrebrett! Grunnen til det er ganske enkel. Du får full oversikt over hva du har i skapet og du kan lage deg små soner slik at du alltid finner det du trenger. Bruk av snurrebrett i dype underskap er genialt. Alt du skal ha innerst i skapet fører ofte til en domino effekt, der alt raser ut bare du skal ta ut en ting. Snurrebrett løser hele dette problemet veldig enkelt i tillegg til at slik oppbevaring maksimerer plassen.

Helt til slutt kommer den morsomste delen med å sette alt på plass. Ønsker du å ta organiseringen til et nytt nivå anbefaler vi virkelig etiketter. Det holder systemet i sjakk og gjør det enkelt for hele familien å følge samme system slik at organiseringen holder seg over tid.

Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)