Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

4 eksperttips for en ryddig garderobe

1. PLASSER TING PÅ HØYKANT I SKUFFER, BOKSER OG KURVER

Uansett hvor fine brettekanter du klarer å lage på bunkene dine, vil «bunkesystemet» aldri fungere optimalt. Det er litt som når du søker på Google – du blar ytterst sjelden til side to for å finne det du leter etter, og i hvert fall aldri til side tre. Det er nesten som å grave i klesbunken – 90 % av klærne som blir brukt kommer fra de to til tre øverste lagene i bunken… Resterende klær blir aldri brukt. Derfor bør du plassere alt du oppbevarer i skuffer på høykant.

2. DEL OPP SKUFFER OG HYLLER

Selv om brettemetoden er alfa og omega for et godt system, vil det å dele opp skuffer og hyller også hjelpe deg å dele opp etter kategori. Dermed vil for eksempel sokkene kunne leve for seg selv, uten å måtte menge seg med strømpebukser og truser. For deg med hyller, bruk hylledelere eller kurver og bokser for å skape tydelig inndeling. Hylledelere vil også hjelpe deg å unngå bunker av klær som ser ut som det skjeve tårn i Pisa.

3. MERK HYLLE- OG SKUFFEKANTENE

Når du plasserer de brettede klærne på høykant, kan det noen ganger være en liten utfordring å vite hva som ligger hvor, så merk skuffe- og hyllekantene med innhold, for eksempel «Bukser», «Gensere», «T-skjorter» og så videre. Dette vil hjelpe hele familien med å forstå systemet.

4. BRUK KLESHENGERE I VELUR

De tar mindre plass i tillegg til at klærne sitter godt fast og ikke sklir av. Og ved å bruke like kleshengere, i tillegg til å fargekoordinere klærne dine, vil du få et ryddigere og mer oversiktlig uttrykk. Det vil også være mye enklere å sette sammen antrekk basert på farge og type.


Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)