Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Lynrask levering
30 dager åpent kjøp

Reise

0
0

5 gode pakketips

Det å pakke kofferten sin til ferien kan være skikkelig vanskelig. Hva skal du pakke med deg og hvordan? Kofferten blir fort helt kaos, og du ender med å ikke finne noen ting – derfor vil vi dele våre beste tips til hvordan du kan gjøre pakkingen enklere.

1. Pakkelister
Det finnes mange pakkelister, men det er viktig å lage en pakkeliste som passer for akkurat deg, og turen du skal på. Du har nok ikke den samme pakkelisten om du skal på jobbreise til England, som hvis du skal på tur med familien til Hellas. Skreddersy listen slik at den passer person og reisemål. En liste kan hjelpe deg å pakke riktig mengde og huske alt du trenger.
Ta vare på pakkelistene – kanskje du kan bruke dem på neste tur?

2. Rull, ikke brett
Klær som brettes og presses ned i kofferten får ofte brettemerker og blir krøllete. Ruller du klærne dine sparer du masse plass, du unngår krøllete klær og det er lettere å holde oversikt over hva du har i kofferten.

3. Tenk soner
I forkant av en reise er det lurt å legge frem alt som skal med. Da får du oversikt over ting du mangler, og om noe må kjøpes inn. Lag soner for ulike kategorier som for eksempel klær, undertøy, badetøy, elektronikk, toalettsaker og medisiner. Tenk kombinasjoner og antrekk når du pakker klær. Sorter etter farge og plagg som kan brukes sammen. Ikke pakk ting du kanskje tror du en gang kommer til å bruke. Hold deg til ting du er glad i og liker å ha på!


4. Pakkekuber

Pakkekuber er små bager/poser du kan ha i bagasjen din for å sortere og holde orden. Kubene gjør det lettere å lage soner for alle kategoriene du har med deg. Det er lettere å finne frem til det du trenger, og du unngår det typiske kaoset i bagasjen din. Pakkekuber kommer i forskjellige størrelser og varianter. Her får du alt fra store kuber til egne sko- og skittentøysposer.

5. Hva bør håndbagasjen inneholde?
Pakk alltid det viktigste i håndbagasjen! Skal du ut å fly er det dessverre sånn at du kan miste bagasjen. Medisiner, ladere, briller og et klesskift bør derfor ha en fast plass her. Har du barn bør også kosebamser eller smokk legges i håndbagasjen. Da kan du unngå de største krisene på tur.

GOD TUR 💛

Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode


Minstebeløp 1 NOK etter rabatt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)