Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

5 tips når du skal organisere kjøleskapet

1. JUSTER HYLLENE

Benytt muligheten når kjøleskapet er tomt til å flytte på hyllene etter det du tror er mest nyttig for deg. Du trenger heller ikke være redd for å fjerne en hylle i sin helhet. Ofte kan for mange hyller gjøre kjøleskapet mindre brukervennlig og oversiktlig.

2. LAG SONER, OG GRUPPER LIKE KATEGORIER SAMMEN

Sett meieriprodukter sammen, middagsprodukter sammen, pålegg sammen og så videre. Benytt oppbevaringsbokser med grep eller håndtak for å enkelt å kunne ta boksene ut og inn.

3. SETT HØYE TING BAKERSTPrøv å gå fra høye produkter bakerst til lave foran. Sett også tingene du bruker mest fremst, så slipper du å grave etter dem.

4. BRUK SNURREBRETT PÅ ØVERSTE HYLLE

Dette er hemmeligheten bak uanstrengt organisering. Sett syltetøyet, rømme-boksen, sausene og andre ting fra øverste hylle på et enkelt snurrebrett. Dette er en game changer. Du trenger aldri mer å stokke om på alt i hyllen for å få frem det du skal ha. Bare ta et lite spinn på brettet, så er du der. Jeg lover at du vil lure på hvorfor du ikke har hatt dette før.

5. FÅ KONTROLL PÅ MATSVINNET

Hvis du ikke kan se restematen, er sjansen for at du glemmer den stor. For å unngå matsvinn er det derfor best å oppbevare matrester i stablebare gjennomsiktige bokser. Bruk frysetape og skriv på innhold og dato. Lag deg også en «Spis meg først»- boks. Da slipper du å havne i situasjoner der du kutter opp en ny paprika når du allerede har en halv liggende. Du kan også bruke en boks til «Må spises innen få dager», hvis du for eksempel har ukehandlet og fisken går ut på dato om kun få dager.

Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)