Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

Hvordan starte organisering av garderoben din

En skikkelig opprydning i garderoben er ikke for sarte sjeler. Det er ofte et organiseringsprosjekt fullt av følelser og beslutningsvegring. Du tror at du har kommet en god vei, helt til du finner en kjole du brukte på en spesifikk event eller en genser du hadde på deg hver dag når du var gravid med de førstefødte. Og til og med når du kommer deg igjennom de hindringene, kommer du kanskje over klær som tvinger deg til å se på størrelsen du var for 10 år siden. Men hvis du setter deg noen mål, og har noen regler, så kan du komme deg seirende ut på andre siden relativt uskadd. 

1. Første regel når du skal begynne på klesskapet ditt er å ikke si det til noen. Ikke til vennene dine som vil prøve å få fingrene sine på dine rester. Ikke med svigermor som vil komme innom for å sjekke om alt hun har gitt deg fortsatt henger i skapet. Ikke med datteren din som vil få deg til å beholde noe gammelt som hun kan arven en dag – som hun aldri kommer til å være interessert i når den dagen kommer. Og hvis du er gift, vil du ABSOLUTT ikke snakke om det med ektefellen, fordi han eller hun vil mest sannsynlig sjekke fremgangen og irritere deg helt sinnsykt.

2. Vær realistisk. Vi kan ikke understreke dette nok. Hvis du finner en low-waist jeans fra dine før-graviditets år, bare si farvel.

3. Følg magefølelsen. Hvis du av en eller annen grunn ikke liker noe i klesskapet ditt, så vil du mest sannsynlig ikke vokse deg inn i å like det. Og du vil heller ikke at klær du ikke liker skal oppta dyrebar plass i klesskapet ditt. 

4. Bli kvitt skyldfølelsen. Uansett om noen har gitt deg noe, eller om du brukte for mye penger på noe og føler deg dårlig for å kvitte deg med det – IKKE FØL DEG DÅRLIG! Du burde heller føle deg dårlig for at noe du egentlig ikke liker bruker opp dyrebar plass i klesskapet ditt. I stede kan du heller selge det, donere det bort til noen som trenger det, eller gi det til noen venner som ønsker det. Alle disse forslagene er bra, og ingen innebærer at du skal spare på noe som er unødvendig.

5. Ingen retur. Når du først har valgt å kvitte deg med noe kan det ikke bli lagt tilbake inn i klesskapet. Vær sterk, og hold donasjonshaugen hellig.

Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)