Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

Hvorfor er organisering så viktig?

La oss snakke om hvorfor organisering er så viktig! Og stol på oss når vi sier at organisering ikke bare er for å få fine bilder til Instagram. Ting som er laget bare for å se pent ut kommer aldri til å vare i lengden. Det å finne ut hvorfor du ønsker å få orden er like viktig som å vite hvordan du gjør det. Uten “hvorfor” er det mye vanskeligere å motivere deg selv til å faktisk ta fatt på skap og skuffer, og det er enda vanskeligere å beholde det organisert i ettertid. Så ta deg litt tid til å tenke over hvorfor organisering kan hjelpe deg og din familie, og ha fordelene i bakhodet før du starter din organiseringsreise.

matoppbevaring bokser


1. Du sparer tid. Enkelt og greit – hvis du vet hvor noe er, så er det raskere å finne og enklere å legge tilbake.

2. Du sparer penger. Utenom investeringen i infrastrukturen (bokser, skuffedelere, krukker, kurver, knagger, kleshengere. etc.), vil det å kunne se tingene dine bety at du ikke kjøper mer enn nødvendig av frokostblanding/toalettpapir/t-skjorter/lyspærer fordi du ikke kan finne det, eller ikke visste at du allerede hadde det. Og det å dedikere et område til spesifikke produkter betyr at du ikke kommer til å kjøpe mer før det er plass til mer. 

3. Du blir ikke gal. Som mor og kone selv, så er jeg ofte husstandens dørvakt – og de fleste hjem har som regel sin egen “go-to” person som vet hvor alle tingene befinner seg. Uansett om det er hårstrikker, pass, belter eller våtservietter, så er det veldig nyttig hvis alt har sin faste plass, og at disse plassene er enkle å komme til for alle. Da kan alle lære hvor tingene “bor”, og hvordan de selv kan finne det, og best av alt, hvordan det legges tilbake. 

oppbevaringsboks kontor4. Det gir deg en avslutning. Det er ingen hemmelighet at vi tildeler følelsesmessig betydning til eiendelene våre, og at den tilknytningen er veldig sterk. Den beste måten å få en følelse av avslutning er ved å håndtere tingene som tynger deg på en riktig måte. Kanskje følelsen av avslutning kommer av å donere bort babyklærne når du vet med sikkerhet at du ikke skal ha flere barn, eller å gå igjennom jeans som hører til kategorien “klær som kanskje kommer til å passe en dag”. Det kan være vanskelig å gå igjennom ting du har lagt følelsesmessig verdi på, og oftest så knyttes det til noe vi ikke ønsker å gi slipp på. Ingen ønsker å håndtere disse vanskelig følelsene, men vi vet at hvis man jobber seg igjennom det, steg for steg (fysisk og psykisk), så vil du finne en lettelse i å eie mindre av tingene som tynger deg.

5. Det er beroligende. En av tingene jeg elsker mest med å ha et organisert hjem er hvor avslappende det føles når alt er satt på plass. Når du er i et rom med minimalt med rot og et godt system i bunnen, føler du deg roligere, som om du kan trekke pusten dypt. Alt føles på plass. Du føler mindre stress. 

Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)