Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

Om oss

Boxo.no er en norsk nettbutikk med et imponerende utvalg av oppbevaringsprodukter og organiseringsløsninger til hus og hjem.

Boxo.no ble født i 2021, etter at vår grunnlegger, Caroline Leithe, var lei av å fly fra butikk til butikk for å finne produktene hun trengte for å organisere hjemmet sitt. Hun skjønte at noe måtte gjøres og bestemte seg for å lage en nettbutikk med fullt fokus på rydding og organisering.

 

Caroline Leithe Boxo günder

Vi i Boxo har som mål å samle alt du måtte trenge av produkter, inspirasjon, tips, hacks, og ekspertise på et sted. Vi har en sterk tro på at organisering og system kan være både pent å se på, samtidig som det gjør livet ditt enklere.

Produktene våre skal derfor hjelpe deg med å spare tid, plass, og penger. Vi skal gjøre alt vi kan for å inspirere deg til å finne gode systemer som passer for deg og din familie. Boxo har derfor et bredt utvalg produkter og masse inspirasjon som skal hjelpe deg å rydde og organisere hjemmet ditt fra A-Å. 

Vi jobber hele tiden med å optimalisere nettbutikken og utvide produktsortimentet. Vi setter derfor stor pris på forslag, produktønsker, og ris eller ros, fra deg som kunde. Send oss gjerne en mail til hei@boxo.no, så skal vi se om vi får svingt litt med tryllestaven.

At du som kunde har en god opplevelse hos oss er vårt viktigste mål!
Vi ønsker å gi deg kundeservice i toppklasse. Derfor bruker vi de flinkeste guttene i byen på logistikk og kan derfor sikre rask levering – med en personlig touch og forsendelser pakket med kjærlighet. Vi gjør absolutt alt vi kan for å sikre at du får en god kundeopplevelse. 

Informasjon om selskapet:
Boxo AS
Org nr: 927 415 070
E-post: hei@boxo.no

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)