Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

Seks råd for deg som vil kvitte deg med ting!

Når du skal organisere hjemmet ditt er det alltid viktig å gå gjennom hva du trenger og ikke. De fleste av oss har mange ting hjemme, som gjør det veldig fullt og uoversiktlig. Vi har kanskje ting vi ikke bruker, trenger eller liker som fyller opp skuffer og skap. Ta en titt rundt deg og spør deg selv, er alle disse tingene verdt min tid og plass? Det er egentlig dette alt handler om- bestem deg for hva du liker og ikke, og hva du ønsker å ha rundt deg.
Det er smart å bli kvitt ting du ikke ønsker, liker eller bruker.

Det gjøre nemlig både ryddingen og vedlikeholdet senere mye enklere.

Her er våre 6 beste råd.

1. Alltid ha poser lett tilgjengelig


Kjøp en pakke med gjennomsiktige store søppelposer som du alltid kan ha klart hjemme. Bruk en pose for søppel, en for donasjon og en for venner og familie. Posene hjelper deg med organiseringen underveis, og du vil kjenne motivasjonen komme når du ser fremgang og orden.

2. Lag en plan for ting du vil donere eller selge


Bestem deg for en dag du skal donere tingene du har lagt i donasjonsposen, og planlegg en dag for å legge ut det du skal selge. Lager du ikke en plan for dette, så ligger garantert tingene på akkurat samme plass et år frem i tid.

3. Ha en liten boks med prosjekter!


De fleste av oss har noen ting hjemme som enten er ødelagte eller mangler noe. Dette kan for eksempel være et puslespill med en manglende brikke, en Ipad med knust skjerm eller en skjorte som mangler noen knapper. Fiks det – slik at det kan plasseres tilbake til hjemmet sitt igjen!

4. Vurder alternativet for lagring av tingene dine


Det er mange ting vi har i hjemmet som vi ønsker å beholde, men som vi ikke trenger å ha lett tilgjengelig. For eksempel noen sentimentale ting kan legges på loftet eller i boden og vinterklærne kan pakkes bort om sommeren. På denne måten bruker du ikke nyttig plass på ting du sjeldent bruker- men ikke vil kaste.

5. Hold det gående


Når du først har startet på et prosjekt så er det veldig viktig å fortsette til du er ferdig. Stopper du opp midt i organiseringen og tenker du skal gjøre det ferdig en annen gang, er det veldig lite sannsynlig at det kommer til å skje.

6. Se over en siste gang!

Før du avslutter eller begynner på et nytt prosjekt, ta en siste titt på det du har. Vær sikker på at alle tingene du har igjen er verdt tiden din og en plass hjemme hos deg. Det viktigste er at tingene du har rundt deg gir deg en god følelse.

Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)