Jiho – vi pusser opp nettbutikken!
Gi oss gjerne beskjed om du oppdager noe rot eller rusk.
Gratis frakt over NOK 799
Rask levering
30 dager åpent kjøp

Nyheter

0
0

Slik bør du organisere vaskerommet – 3 enkle steg

Vask er dessverre noe vi er nødt til å gjøre – ofte daglig. Derfor er det viktig å tenke på den daglige bruken. La vaskemiddelet stå i umiddelbar nærhet av vaskemaskinen. Pleier du å stryke daglig, eller som meg, en gang i året? Hvis du gjør det daglig, så la strykejern og strykebrett stå lett tilgjengelig for mer effektiv bruk. Du ønsker ikke å bruke lengre tid enn nødvendig på en ganske kjedelig daglig oppgave. Jeg ønsker derfor å dele mine 3 beste tips for et effektivt vaskerom.

3 enkle steg 1. BENYTT HELE TAKHØYDEN


Oppbevar ting du ikke bruker så ofte i høyden. Sett tørketrommelen oppå vaskemaskinen for å spare gulvplass. Eventuelt kan du sette dem ved siden av hverandre for å få plass til arbeidsbenk og overskap.

2. OPPBEVAR MEST MULIG I SKUFFER OG SKAP


Ved å ha god balanse mellom oppbevaring og arbeidsplass, får du effektivitet. Ettersom vaskerommet trengs til flere oppgaver – som vasking, tørking og stryking av klær – er en god planløsning og tilstrekkelig oppbevaringsplass viktig. Men det betyr ikke at du må ha alt synlig. Ofte er ikke det vi oppbevarer på vaskerommet estetisk fint å se på, så flest mulig skuffer og skap vil gjøre at rommet virker mer ryddig.

3. BRUK KURVER TIL SKITTENTØY OG RENT TØY


Hvert familiemedlem får hver sin kurv til rene klær. Du kan også ha en skittentøys- kurv på hvert rom som eieren selv har ansvaret for å tømme på vaskerommet – dette kan bli vanskelig for flere enn bare de yngste medlemmene av familien, så vurder det med omhu. Enten du har plass til flere skittentøyskurver eller du kan velge en med flere rom, vil det spare deg for tid med å sortere skittentøy. Alle kurvene bør merkes tydelig med etiketter.


Nyheter

Din handlekurv


GAVE TIL DEG

PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett
PopSocket – smart håndtak til mobil/nettbrett til en verdi av kr 79
gratis
Bruk kampanjekode

Rabattkoden ble lagt til.


Ugyldig rabattkode

Meld deg på vårt nyhetsbrev og dra nytte av nyheter og tilbud

Products
kr 0
Shipping Cost
0

Total
kr 0
Including

Ønskeliste

Beskjed til BOXO-gjengen

Legg gjerne ved et bilde (hvis du har)