HJEM

Ofte stilte spørsmål og svar

OM VÅRE PRODUKTER

Er oppbevaringsboksene BPA-frie?
Alle oppbevaringsbokser til mat er BPA-frie, og de fleste av våre andre oppbevaringsbokser er det. Men vennligst sjekk produktbeskrivelsen på produktsiden for å være sikker.

Kan produktene som har dobbeltsidig tape bli gjenbrukt?
Den dobbeltsidige tapen er designet for å ikke bli gjenbrukt. Den skal være super sterk og holdbar.

Tåler produktene oppvaskmaskin?
De fleste av våre produkter anbefales å håndvaskes, og kan bli ødelagte i oppvaskmaskinen. Vi har noen oppbevaringsbokser til mat som kan vaskes i oppvaskmaskinen, les produktbeskrivelsen for å finne best vaskemetode. Vi anbefaler alltid å vaske plastprodukter i den øvre delen av oppvaskmaskinen og legge dem løst der.

Tåler produktene mikrobølgeovn?
Det er kun våre matbokser som tåler høy varme i mikrobølgeovn. Merk at med fet og oljete mat er det fare for overoppheting, fordi oljen blir veldig fort varm. Vi anbefaler å røre i maten nå og da mens du varmer den i mikrobølgeovnen.

Hvordan fjerner jeg merkelapper / klistremerker fra produktene?
Beklager å høre at det er problemer med å fjerne klistremerket fra et nytt produkt. Du kan få av klistremerket ved å bruke varmt vann og tilsette litt oppvaskmiddel. Eller bløtlegg produktet i varmt vann en stund og trekk deretter merkelappen av. Du kan også bruke olivenolje når du skreller av limet.
Det finnes også tapefjerner / sitrusrens / etikettfjerner som tar knekken på enhver etikett så fort som bare det. Det kan bli kjøpt på de fleste byggevareforretninger.


OM VÅRE ETIKETTER

Hva er etikettene laget av?
Alle våre etiketter er laget av vinyl i høy kvalitet. De kan festes til det meste av glatte overflater, som glass, plastikk, gips, noen typer treverk, fliser og tapet. Vinyl er slitesterk og langvarig. Etikettene våre er utstanset, noe som betyr at de ikke har en gjennomsiktig bakside. Dette gir et lekkert malt utseendet når de er montert. 

Hvordan feste etikettene?
1. Overflaten som etiketten skal festes på må være helt ren og tørr. Pass på at overflaten er fri for støv, oljer og annet belegg.
2. Pass på å ha rene og tørre hender før du tar på etikettene. Under påføring må du passe på at du ikke håndterer etikettene for lenge. Det fordi det frigjøres olje fra fingrene dine som vil gjøre det vanskelig for etiketten å feste seg til overflaten.
3. Fjern baksiden fra etiketten. Da vil limet være avdekket, men overføringspapiret vil fortsatt være på plass.
4. Når baksiden er fjernet er det viktig å velge ønsket plassering. Når du har funnet ønsket plassering trykker du etiketten godt ned mot underlaget med et flatt verktøy (et bankkort eller lignende). Viktig å fjerne alle luftbobler.
5. Påfør etiketten sakte og forsiktig for å sikre at du ikke river vinylen i stykker. Hvis etiketten på noe tidspunkt ikke vil løsne fra overføringspapiret, skyv papiret ned igjen på samme sted, og gni deretter etiketten med fingrene og prøv å trekke av igjen.
6. Fjern overføringspapiret sakte og rolig, start fra toppen og dra nedover. Hvis bokstavene begynner å løfte seg med overføringspapiret, legg det ned igjen og trykk godt ned på området til det er festet på overflaten.


FRAKT

Hva koster frakten?
Fraktkostnaden er 79 kroner ved kjøp under 799 kroner, med levering til utleveringssted. Alle ordre over 799 kroner har gratis frakt, med levering til utleveringssted. Hjemlevering har en fastpris på 199 kroner. 

Hvor finner jeg kjøpsbetingelsene deres?
De finner du her.

Hvor lang tid tar leveringen?
Vi streber for å få pakken levert til deg innen 2-4 virkedager. Forbehold om noe lenger tid i de mest hektiske periodene som helligdager og fellesferier. 
Les mer om frakt og levering her.


REKLAMASJON/RETUR

Jeg skal reklamere på et produkt, hva nå?

Send oss en mail med bilder av skadene/feil/avvik samt ordrenummeret det gjelder til hei@boxo.no så skal vi hjelpe deg.

Jeg skal returnere en vare, hva gjør jeg?
Du finner en enkel forklaring på dette her.

Kan jeg kansellere eller gjøre endringer på ordren min?
Vi ønsker å gjøre det vi kan for å få plukket, pakket og sendt alle pakker superraskt. Hvis ordren din er pakket og sendt er det dessverre ikke mulig å gjøre endringer. Men send oss en e-post på hei@boxo.no så skal vi prøve å hjelpe deg så godt som mulig.

Kan jeg returnere varene hvis de ikke passer?
Ja, absolutt. Vi har 30 dagers åpent kjøp.

Og, skulle det være noe annet så ikke nøl med å ta kontakt med oss på hei@boxo.no!