HJEM

Retur

Var det noe som ikke passet der du hadde tenkt, eller kanskje ikke var helt som du trodde? Det er helt i orden😊 Hos Boxo har du 30 dagers åpent kjøp. 

Det er en QR-kode på pakkseddelen du fikk med i pakken din, skann denne så vil du bli guidet frem til en enkel retur. Vi har en returkostnad på 79kr som vil bli trukket fra tilbakebetalingen for varen(e) du returnerer. Vi vil ikke kunne behandle saken før vi har mottatt returen. Varen(e) må returneres i uskadd originalemballasje.

Du kan også returnere varen(e) på egenhånd ved å betale porto på postkontoret. Varen(e) sendes på eget ansvar. Vi vil ikke kunne behandle saken før vi har mottatt returen. Husk å fylle ut returskjema og legg dette ved i pakken du returnerer (evt. send skjema på e-post til oss - hei@boxo.no). Merk også gjerne med ordrenummer på utsiden (#BOXO-xxxx), så blir det enklere for oss å behandle din retur. 

RETURSKJEMA FINNER DU HER!

Pakken sendes til:
Boxo AS
c/o Direct House Arendal AS
PB 19
4855 Froland
Tlf: 370 05 920

Som en liten bedrift så ønsker vi gjerne å høre hva som fikk deg til å ville returnere varene dine? Send oss gjerne en mail til hei@boxo.no - for ved hjelp av deg så kan vi bli bedre ⭐️