HJEM > RYDDETIPS

4 viktige tips for en oversiktlig garderobe

1. PLASSER TING PÅ HØYKANT I SKUFFER, BOKSER OG KURVER.
Uansett hvor fine brettekanter du klarer å lage på bunkene dine, vil «bunkesystemet» aldri fungere optimalt. Det er litt som når du søker på Google – du blar ytterst sjelden til side to for å finne det du leter etter, og i hvert fall aldri til side tre. Det er nesten som å grave i klesbunken – 90 % av klærne som blir brukt kommer fra de to til tre øverste lagene i bunken... Resterende klær blir aldri brukt. Derfor bør du plassere alt du oppbevarer i skuffer på høykant.
 
2. DEL OPP SKUFFER OG HYLLER.
Selv om brettemetoden er alfa og omega for et godt system, vil det å dele opp skuffer og hyller også hjelpe deg å dele opp etter kategori. Dermed vil for eksempel sokkene kunne leve for seg selv, uten å måtte menge seg med strømpebukser og truser. For deg med hyller, bruk hylledelere eller kurver og bokser for å skape tydelig inndeling. Hylledelere vil også hjelpe deg å unngå bunker av klær som ser ut som det skjeve tårn i Pisa.

Dyp oppbevaringsboks i tekstil

3. MERK HYLLE- OG SKUFFEKANTENE.
Når du plasserer de brettede klærne på høykant, kan det noen ganger være en liten utfordring å vite hva som ligger hvor, så merk skuffe- og hyllekantene med innhold, for eksempel «Bukser», «Gensere», «T-skjorter» og så videre. Dette vil hjelpe hele familien med å forstå systemet.
 
4. BRUK KLESHENGERE I VELUR.
De tar mindre plass i tillegg til at klærne sitter godt fast og ikke sklir av. Og ved å bruke like kleshengere, i tillegg til å fargekoordinere klærne dine, vil du få et ryddigere og mer oversiktlig uttrykk. Det vil også være mye enklere å sette sammen antrekk basert på farge og type.

Etikettholder

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.