HJEM > RYDDETIPS

TIPS OG TRIKS

Syv smarte organiseringstips – slik får du et varig ryddig hjem

Her deler vi våre aller beste rydderåd. Tipsene vil hjelpe deg med å skape orden og system i hverdagskaoset. Og det beste av alt – det tar faktisk overraskende lite tid. 

Seks råd for deg som vil kvitte deg med ting!
Ønsker du deg et ryddigere hjem, med mer orden og system? Disse 5 smarte rådene vil hjelpe deg til et mer velorganisert hjem.
Slik bør du organisere vaskerommet – 3 enkle steg
Jeg deler mine beste tips slik at vask skal gå så smertefritt som mulig. Du ønsker ikke å bruke lengre tid enn nødvendig på en kjedelig oppgave.
Dette geniale produktet er løsningen på «alle» roteskap
Sliter du med mange rotete skap hjemme? Det er du absolutt ikke alene om! Vi har løsningen - nemlig snurrebrett!
Slik bør du organisere kjøkkenet
Ønsker du deg et kjøkken som er pent og praktisk? Da bør du ta en titt på disse 7 rådene. De vil hjelpe deg med å få et velfungerende kjøkken!
4 eksperttips for en ryddig garderobe
Dagen starter ofte i garderoben og derfor er det viktig at det er et oversiktlig sted der du enkelt kan finne de antrekkene du trenger for dagen.
5 tips når du skal organisere kjøleskapet
Ønsker du orden og system i kjøleskapet ditt? Med disse fem rådene kan du med enkle steg få bedre oversikt og mer kontroll.
Fem steg til en ryddig og hyggelig stue
Er stuen din et evig kaos med mye rot? Med disse fem stegene får du enkelt orden og system på stuen. Det skal faktisk bare små grep til for å få en pen og praktisk stue.
Få en organisert gang
Problemer med en rotete og uoversiktlig gang? Det er du ikke alene om! Følg mine syv beste råd for å få en organisert gang som utnytter plassen best mulig!
3 tips for å organisere baderomsskapet
Baderomsskapet kan være skikkelig vanskelig å få orden på og det ender ofte i kaos. Les mine 3 beste tips for å få orden i baderomsskapet!
Hvorfor er oppbevaringsbokser så viktig?
Oppbevaringsbokser gir deg mulighet til å sortere tingene dine i ulike soner slik at det er lettere å få kontroll. Det er viktig å holde kategorier samlet.
Bruk 80/20 regelen for å holde det ryddig
Det er vanskelig å både ha mange ting og god plass, så her må du velge. Alt du kjøper gjør hjemmet ditt fullere. Så hvordan kan vi unngå totalt kaos?
3 tips for å bruke mindre tid på matpakker
I en hektisk hverdag er du kanskje en av de som ønsker at matpakkesmøringen skal gå litt fort. Her er tre tips som vil hjelpe deg til å effektivisere hele prosessen!
Rulle eller brette klærne i bagasjen?
Du har kanskje opplevd fullstendig kaos i bagasjen og krøllete klær? Hvordan få minst mulig skrukkete klær? Bør rulle eller brette klærne dine?!
4 tips for å organisere barnerommet
Barnerom består ofte av veldig mange forskjellige ting - alt fra klær i ulike størrelser til leker og hobbysaker. Her er fire tips til å få orden.
5 gode pakketips
Det å pakke kofferten sin til ferien kan være skikkelig vanskelig. Hva skal du pakke med deg og hvordan? Vi deler våre beste tips for å gjøre pakkingen enklere.
Har du spurt deg selv disse 5 viktige spørsmålene?
Vi har ofte ting vi ikke trenger, som gjør det uoversiktlig og rotete. Vi har derfor skrevet noen regler som kan hjelpe deg å kvitte deg med ting du ikke trenger.
Tenk smart og funksjonelt
Når du skal starte med organisering hjemme er det smart å starte i det små. Her er våre beste tips før du går i gang med ryddingen.
Oppbevarer du maten riktig?
Noe mat skal oppbevares kaldt, noe tørt, noe i romtemperatur, men vet du egentlig hvilke matvarer som bør lagres hvor?
Hvordan starte organisering av garderoben din
En skikkelig opprydning i garderoben er ikke for sarte sjeler. Her er 5 regler du må følge for å komme deg helskinnet i mål.
Etiketter - siste kronen på verket
Etikettene, uansett type, så er de en bruksanvisning til hvor ting hører hjemme. Det er derfor det er så viktig å få etikettene riktig. Les hvordan her.