HJEM > RYDDETIPS

Fem steg for å tilbakestille stuen

1. LEGG TING TILBAKE DER DE «BOR»
Returner gjenstander som ligger andre steder enn der de hører hjemme til de riktige stedene.
 
2. RETURNER STUEGJENSTANDER TIL RIKTIGE LAGRINGSPLASSER
Puter som har landet på gulvet plasseres i sofaen igjen; bøkene settes i bokhyllen, og så videre. Alle småbarnsforeldre har dessverre også leker i stuen – noen mange, andre få. Uansett er det viktig å rydde bort leker som flyter HVER ENESTE DAG. De trenger ikke å stå på rekke og rad på en hylle – så lenge de er kastet oppi en boks eller kurv, så er det helt innafor. Bare ikke la det flyte!
 
3. KAST SØPPEL
Bruk anledningen til å fjerne døde blomster i vasen på bordet, og kast sjokolade- papir eller annet søppel du finner.

Oppbevaringsbokser

4. RETT OPP TINGENE DINE
Et enkelt grep du kan ta som ikke koster penger og nesten ingen tid, er rett og slett å rette opp alt som står rundt omkring. Dette gjelder mindre gjenstander som bøker i bokhyllen, nips over peisen og tepper brettet oppå en kiste, samt stoler og bord. Når alt står skjevt, kan det få et rom til å se mye mer rotete ut enn det faktisk er, og når rommet ditt ser rotete ut, kan du også begynne å føle det sånn. Å raskt rette opp alt fra blyantene på skrivebordet til pynteputene i sofaen har stor effekt.

5. TØRK OVER BORDPLATENE
Du vet de våte ringene fra glasset, og smulene fra kveldsmaten? Tørk dem bort før du legger deg, så slipper du å våkne til gammel moro dagen etter.

Psst.. Det tar faktisk ikke mer enn to minutter å kaste alle lekene i lekekurven, selv ikke etter en hel regnværsdag inne.

Plastkurv med lokk liten

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.