HJEM > RYDDETIPS

Dette geniale produktet er løsningen på «alle» roteskap

System og orden kan for mange være skikkelig vanskelig – spesielt i hjørneskap og dype skap. Det er vanskelig å organisere disse skapene på en god måte, der du får full oversikt over tingene dine. Ofte ser du ikke det som ligger innerst, og hver gang du skal ta noe ut så faller halvparten av skapet ut. I tillegg bruker du masse tid på unødvendig leting.

Snurrebrett, roterende brett, turntable – kjært barn har mange navn. Brettet finnes i mange ulike størrelser og utforminger og er virkelig en helt genial ting! Ved å rotere på brettet vil du enkelt få tilgang på det du trenger uten at alt faller ut - i tillegg er det så oversiktlig og du kan enkelt se alt du har og hvor mye du har igjen.


Snurrebrett

Her bør du bruke snurrebrettet 

Snurrebrett kan brukes på så mange ulike steder i hjemmet ditt:


1. Øverste hylle i kjøleskapet

Snurrebrett passer perfekt for alt av glass, hermetikk og plastbokser. Du får god oversikt over matvarene dine og det blir enkelt å ta ut det du trenger! På den måten unngår du å kaste mat som har utgått dato.

2. Hyllene i hjørneskap

Bruk snurrebrett her for å maksimere plassen og få god oversikt. Hjørneskap kan ofte være dype og vanskelig å bruke. Ved å ha snurrebrett her kan du enkelt snurre brettet for å se alt du har i hjørnene.

3. Baderomsskapet

Skuffer på badet kan være ganske enkelt å holde oversikt på - skap derimot er noe helt annet. Stable gjenstandene dine på snurrebrett slik at du alltid ved hvor du har tingene dine - i tillegg til at det er enkelt å ta det ut.

4. Hobbyrommet

Bruk et oppdelt snurrebrett og sorter materialene dine i ulike kategorier.


Snurrebrett


Send oss en kommentar

Vi leser og publiserer alle kommentarer fortløpende 🩷

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.