HJEM > RYDDETIPS

Hvorfor er oppbevaringsbokser så viktig?

La oss snakke om hvorfor oppbevaringsbokser kan hjelpe deg med å få et organisert og ryddig hjem. Det er ikke uten grunn at vi ELSKER oppbevaringsbokser så mye som vi gjør!De fleste av oss ønsker seg et oversiktlig hjem som har orden og system, men det er ikke alltid så enkelt å oppnå. Oppbevaringsbokser gir deg mulighet til å sortere tingene dine etter type og kategori sånn at det er enklere å ha kontroll.

Det er viktig å holde kategorier samlet, slik at du slipper å lete etter strikketøyet i verktøykassen. Ved å samle like ting sammen vil du få god oversikt over hva du har og hvor mye. På den måten kjøper du ikke ting du allerede har – i tillegg bruker du ikke masse tid på å lete.I kjøleskapet kan du ha en oppbevaringsboks til pålegg og en oppbevaringsboks til middag. Du kan også bruke lufttette oppbevaringsbokser til tørrvarer. Ved å hele tiden ha oversikt over hvilke og hvordan mat du har vil du kunne redusere både matsvinnet og matbudsjettet. Vinn vinn!

Oppbevaringsbokser gir deg også muligheten til å gi tingene dine et "hjem". Hvis alle i husstanden vet hvor ting "bor", så slipper dere hele tiden å bruke masse ekstra tid på å lete. I tillegg til at det er enklere for alle å legge ting tilbake der de hører hjemme hvis alt har en fast plass.Også en av favoritt egenskapene til en oppbevaringsboks er at det hjelper deg å holde det rent. Hvis du setter 20 småting på benken så er det mer tiltak å flytte alt for å rengjøre, men hvis alle disse 20 småtingene har fått plass i en oppbevaringsboks så kan du med ett enkelt flytt få rengjort under og rundt. Dette er et super tips på i hvert fall kjøkken og bad som trenger hyppig renhold.

Med andre ord – oppbevaringsbokser sparer deg for penger, tid og stress! Du vil rett og slett få en enklere hverdag.

Hvis du har et problemområde du gjerne skulle organisert, send oss et bilde på mail til hei@boxo.no, så kan vi hjelpe deg så godt vi kan! 

Dette klarer du! 💪🏼


34 kommentarer


 • Susann F. Andersen

  Oppbevaringsbokser er praktisk. Men ofte savner jeg muligheten for å legge i en lapp med koketid, ingredienser, holdbarhet. Slikt som står på emballasjen/eskene/posene.


 • Trine Taaje

  Med disse boksene blir det ryddig både i skuffen og hodet😅👍🏻


 • Benedicte

  Har oppbevaringsbokser i nesten alle rom, det gjør hverdagen så mye enklere🙌 Gleder meg til å få huset enda mer organisert 🤩


 • Eva

  Treng verkeleg hjelp til mine rotete kjøkkenskuffer 🫣


 • Målfrid Grønstad

  Hei, bokser i alle størrelser, gjør skap og skuffer til en drøm😉


Send oss en kommentar

Vi leser og publiserer alle kommentarer fortløpende 🩷

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.