HJEM

TIPS OG TRIKS

Syv råd som gjør vedlikeholdet enklere
Jeg deler mine beste råd for å gi deg et ryddig og ikke minst organisert hjem! Det eneste som skal til er noen få enkle grep.
Det er ok å kvitte seg med ting!
Har du et ønske om et ryddigere hjem med et bedre system? Kom i gang med disse 5 smarte tipsene for hvordan du bør organisere hjemmet ditt.
Løsningen på rotete skap
Sliter du med mange rotete skap hjemme? Det er du absolutt ikke alene om! Vi har løsningen - nemlig snurrebrett!
Hvorfor er oppbevaringsbokser så viktig?
Oppbevaringsbokser gir deg mulighet til å sortere tingene dine i ulike soner slik at det er lettere å få kontroll. Det er viktig å holde kategorier samlet.
Bruk 80/20 regelen for å holde det ryddig
Det er vanskelig å både ha mange ting og god plass, så her må du velge. Alt du kjøper gjør hjemmet ditt fullere. Så hvordan kan vi unngå totalt kaos?
Har du spurt deg selv disse 5 viktige spørsmålene?
Vi har ofte ting vi ikke trenger, som gjør det uoversiktlig og rotete. Vi har derfor skrevet noen regler som kan hjelpe deg å kvitte deg med ting du ikke trenger.
Tenk smart og funksjonelt
Når du skal starte med organisering hjemme er det smart å starte i det små. Her er våre beste tips før du går i gang med ryddingen.
Etiketter - siste kronen på verket
Etikettene, uansett type, så er de en bruksanvisning til hvor ting hører hjemme. Det er derfor det er så viktig å få etikettene riktig. Les hvordan her.
Hvorfor er organisering så viktig?
Det å finne ut hvorfor du ønsker å få orden er like viktig som å vite hvordan du gjør det. Uten "hvorfor" er det mye vanskeligere å motivere deg selv.