HJEM > RYDDETIPS

TIPS OG TRIKS

Syv smarte organiseringstips – slik får du et varig ryddig hjem

Her deler vi våre aller beste rydderåd. Tipsene vil hjelpe deg med å skape orden og system i hverdagskaoset. Og det beste av alt – det tar faktisk overraskende lite tid. 

Seks råd for deg som vil kvitte deg med ting!
Ønsker du deg et ryddigere hjem, med mer orden og system? Disse 5 smarte rådene vil hjelpe deg til et mer velorganisert hjem.
Dette geniale produktet er løsningen på «alle» roteskap
Sliter du med mange rotete skap hjemme? Det er du absolutt ikke alene om! Vi har løsningen - nemlig snurrebrett!
Hvorfor er oppbevaringsbokser så viktig?
Oppbevaringsbokser gir deg mulighet til å sortere tingene dine i ulike soner slik at det er lettere å få kontroll. Det er viktig å holde kategorier samlet.
Bruk 80/20 regelen for å holde det ryddig
Det er vanskelig å både ha mange ting og god plass, så her må du velge. Alt du kjøper gjør hjemmet ditt fullere. Så hvordan kan vi unngå totalt kaos?
Har du spurt deg selv disse 5 viktige spørsmålene?
Vi har ofte ting vi ikke trenger, som gjør det uoversiktlig og rotete. Vi har derfor skrevet noen regler som kan hjelpe deg å kvitte deg med ting du ikke trenger.
Tenk smart og funksjonelt
Når du skal starte med organisering hjemme er det smart å starte i det små. Her er våre beste tips før du går i gang med ryddingen.
Etiketter - siste kronen på verket
Etikettene, uansett type, så er de en bruksanvisning til hvor ting hører hjemme. Det er derfor det er så viktig å få etikettene riktig. Les hvordan her.
Hvorfor er organisering så viktig?
Det å finne ut hvorfor du ønsker å få orden er like viktig som å vite hvordan du gjør det. Uten "hvorfor" er det mye vanskeligere å motivere deg selv.