HJEM

Bruk 80/20 regelen for å holde det ryddig

Det kan være skikkelig vanskelig å holde orden hjemme, og du kan føle at ting til tider renner over. Du åpner skap og ting faller ut og du kan ha vanskeligheter med å finne ting som gjør at du bruker masse tid på å lete. Jo flere som bor sammen jo vanskeligere blir akkurat dette.

Kjøkken kjøleskap

Det er vanskelig å både ha mange ting og god plass, så her må du velge. Alt du kjøper og får gjør hjemmet ditt fullere, og selv det største hjemmet kan til slutt bli overfylt. Det er skikkelig vanskelig å holde orden når ting flyter over. Så hvordan kan vi unngå totalt kaos?

80/20 regelen gjør det lettere! Ved å kun fylle opp hjemmet ditt med 80% og la 20% stå tomt er det lettere å holde orden. Du får luft, god plass, og kan til og med kanskje kjøpe den fine kjolen du har ønsket deg lenge. Har du plass får du også muligheter.

Oppbevaringsbokser

4 gode tips for å gjennomføre 80/20 regelen

1. Ikke kjøp fler og fler kleshengere med tiden.
Velg et sett antall kleshengere du skal ha i klesskapet, når disse er fulle er det på tide å gå igjennom garderoben og gi slipp på det du ikke lenger trenger/ønsker/bruker.

2. Sorter og organiser i soner så alt har sin egen plass.
Ved å ha en fast plass til tingene dine vil det blir enklere å se når ting begynner å fylle seg opp.

3. Alltid tenk igjennom konsekvensen før du handler.
Hvis du spør deg selv før du handler "hvor skal denne tingen skal bo når den kommer hjem?" Har den ikke et klart og tydelig hjem får den heller ikke lov å bli med hjem.

4. Ha en gjennomgang av hjemmet ditt jevnlig.
Er det noe som kan gis bort? Eller er det noe som er ødelagt som bør kastes? Bruker du det kanskje ikke lenger? Har du kanskje ikke brukt det på flere år?

Ikke la ting du ikke bruker og ønsker ta opp verdifull plass i hjemmet ditt! Alt du bruker, liker eller trenger skal du selvfølgelig beholde. Bare pass på at alt får sin egen plass, så ikke hele hjemmet ditt flyter over.

Oppbevaringsboks stue

God rydding ⭐️


2 kommentarer


  • Boxo-Caroline

    Hei Line,
    Disse boksene kaller vi ´oppbevaringsboks kort´ :)


  • Line

    Hei
    Så fint innlegg – Her har jeg mye å hente. Siste bilde viser lys oppbevart i noen fine bokser – hvilke bokser er dette?


Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.