HJEM > RYDDETIPS

3 tips for å bruke mindre tid på matpakker

Her skal vi gi deg tre gode tips til hvordan matpakker kan bli gjort enklere!

Oppbevaringsboks drikkeflasker

Hverdagen kan for mange være skikkelig hektisk. Alle gjøremål og plikter skaper en stressende hverdag for de fleste. Derfor er du kanskje en av de som ønsker at matpakkesmøringen skal gå litt fort. Jeg har laget tre tips for å hjelpe deg, slik at matpakkelagingen kanskje ikke blir så ille allikevel.

1. Få et godt system på matbokser og drikkeflasker!
Du har ikke lyst til å bruke unødvendig tid på å finne riktig lokk til riktig boks. Bruker du et kjøkkenskap for å lagre det nå? Da anbefaler jeg å bruke en dyp oppbevaringsboks til flasker og en annen til matbokser. Ved å bruke en dyp
oppbevaringsboks vil du ikke få døplass bakerst i skapet. 

oppbevaringsbokser matboks

Lagrer du drikkeflasker i et overskap, da er en flaskeholder et godt produkt. Enkelt å ta ut og inn flaskene uten at de faller som dominobrikker.

Flaskeholder kjøkkenskap

Eller hvis du ønsker å lagre matbokser og drikkeflasker i skuff så er en skuffedeler et helt fantastisk produkt! Alt kan bli plassert på rekke og rad.

skuffedelere

2. Samle alt av pålegg i en boks
Ved å samle alt pålegg sammen vil du få oversikt over hvilke pålegg du har og hvor mye som er igjen. Har du en påleggsboks som står klar i kjøleskapet vil det bare være å ta ut boksen når smøringen skal i gang. 

Oppbevaringsboks pålegg

3. Ha grønnsaker og frukt ferdig oppskåret
Ved å ha oppbevaringsbokser med oppskåret grønnsaker og frukt vil det være veldig enkelt å fylle matboksen med et litt variert utvalg. 

Oppbevaringsboks grønnsaker

Håper disse tipsene gjør hverdagen bare litt enklere for deg 🌈 Lykke til!


Send oss en kommentar

Vi leser og publiserer alle kommentarer fortløpende 🩷

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.