HJEM

Syv råd for god plassering på kjøkkenet

1. Organiser etter soner, og prøv å gruppere lignende ting sammen og nærmest mulig hverandre.

2. Del opp områder på kjøkkenet ved hjelp av oppbevaringsbokser uten lokk eller hylledelere.

3. Oppbevar ting du bruker ofte lett tilgjengelig i de skuffene og skapene du enklest kommer til i, og plassen øverst i skapet eller innerst i hjørneskapet til ting du ikke bruker så ofte.

4. Prøv å oppbevare de tyngste kjøkkenmaskinene i underskap. Da er de enklere å løfte frem, og skulle uhellet være ute og noe faller ned, gjør det mindre skade.

Oppbevaringsboks dyp

5. Oppbevar hverdagsglass, -tallerkener og -bestikk så nært oppvaskmaskinen som mulig, for å gjøre det mest mulig effektivt å ta inn og ut av maskinen.
 
6. Oljer og krydder bør plasseres så nær koketoppen som mulig for å gjøre matlagingen mer effektiv.

7. Bruk et brett eller en enkel kurv til å samle alt kaoset som hoper seg opp på kjøkkenbenken i løpet av en hektisk hverdag.

Oppbevaringsbokser til tørrvarer

Legg igjen en kommentar

Merk at kommentarer må godkjennes før de publiseres

Dette nettstedet er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles personvernerklæring og vilkår for bruk gjelder.